• Klanten vertellen over de samenwerking met GiessenCo in diverse soorten trajecten.

Klanten aan het woord

GiessenCo is de afgelopen jaren actief voor diverse klanten zoals Actium, Ampelmann, a.s.r. verzekeringen, Boskalis, Bronswerk Heat Transfer, CoVadem, Croonwolter&dros, De Heus, FORWARD.one, Gemeente Utrecht, Geminiwindpark, Afval en energiebedrijf HVC, Hanzehogeschool Groningen, Kunstlinie, LBC Tank Terminals, Lefier, Ludens, Mayht, Nationale Nederlanden, Omroep Brabant, Philadelphia, Renewi, Rocsys, Schiphol, Signify, Talpa, The Ocean Cleanup, Ultimaker, Unicef, Van Loon Group, Vestia, Woonconcept en Zwart Techniek.

 

GiessenCo werkt met een uitgebreid netwerk van collega's.

 

Hanzehogeschool Groningen, Petra Smeets - Lid College van Bestuur

Petra heeft een executive coachingstraject bij Marieke gevolgd en beschrijft hier haar ervaringen.

 

HAN University of Applied Sciences, Asha Dijkstra - Senior Educational Policy Advisor

Asha over haar ervaringen met Marieke als haar persoonlijke coach. Zij deelt deze ervaringen op LinkedIn in reactie op een post van een collega over het coachvak, coachopleidingen en coachen als beroep.

 

Beyond Meat, Rhea de Bies - Marketing Manager EMEA

Rhea vertelt over haar ervaringen met Marieke als persoonlijke coach. 

 

Lefier, Elles Dost - Directeur bestuurder

Elles en Marieke werken al meerdere jaren samen. Sinds kort is Marieke ook haar coach. Hier vertelt ze wat de samenwerking met Marieke haar brengt.

 

Signify, Jacques Letzelter - Senior Vice President Public Business

Jacques vertelt over de executive coaching en de bijdrage van Marieke. 

 

a.s.r verzekeringen, Jolanda Sappelli - Directeur Human Resources

Jolanda vertelt over hoe Marieke en Coen het proces naar "De Andere Cao" hebben begeleid: echte co-creatie.

 

Ampelmann, Mariska van IJzerloo - Director People & Organization

Mariska vertelt over de werkwijze, betrokkenheid en flexibiliteit van Marieke en de TWWWI-faculty. Voor Ampelmann ontwikkelde we Leading Growth - een leiderschapsprogramma en was Marieke actief voor onder meer ondersteuning bij de reorganisatie, begeleiding strategie dagen, teamsessies en executive coaching.

 

Van Gansewinkel Group, Nico Haster - Group Finance Director

Nico vertelt over zijn ervaringen in executive coaching.

 

Ook aan het woord: Ruud Sondag. Zijn feedback is gebasserd op ca. 10 jaar samenwerking in zijn tijd als CEO van de Van Gansewinkel Groep. Marieke was eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van twee Leiderschapstrajecten voor repectievelijk de top 100 en top 200 en was betrokken bij meerdere teamsessies en executive coaching.

 

Actium, Elles Dost - Directeur Bestuurder

Elles beschrijft de resultaten van het door Marieke ontwikkelde leiderschapsprogramma van het management en middenkader van Actium en geeft aan hoe zij de stevige bijdrage van Marieke heeft ervaren. 

 

Visser & Smit Hanab, Herman Pruisken - Directeur

Herman omschrijft de kracht van de aanpak van GiessenCo en hoe hij ons heeft ervaren als begeleiders van het traject met zijn Managment Team.

 

Omroep Brabant, Henk Lemckert - Directeur en Hoofdredacteur

Henk omschrijft zijn ervaringen in de samenwerking met Marieke en hoe zij het MT heeft begeleid in een traject van half jaar. 

 

Twence, Paul de Jong - CEO Twence BV

Paul deelt hoe hij de samenwerking met Marieke ervaart in ontwikkeling en implementatie van de strategie van Twence. 

 

ABN AMRO, Bart Mom - Change Manager

Bart vertelt over zijn ervaringen in de Strategic Journey. Een impressie over wat het hem heeft gebracht en hoe hij de samenwerking in dit traject heeft ervaren. Een Strategic Journey is ‘Executive Coaching Plus’. We gaan samen ‘op pad’, verkennen en ontdekken andere perspectieven en werelden om van daaruit inspiratie op te doen

voor de persoon en de onderneming.

 

Meerlanden, Angeline Kierkels - Directeur Publieke Sector & COO

Angeline vertelt over de aanpak van Marieke tijden de heidagen met aandacht voor de strategie, innovatie en de onderlinge samenwerking.

 

Domesta, Dick Mol - Directeur bestuurder & Martijn Boer - Manager Wonen 

Dick en Martijn aan het woord over wat ze hebben meegemaakt, hoe ze de samenwerking hebben ervaren met Marieke en collega's en welke resultaten het traject Domesta heeft opgeleverd.

 

MKB Ondernemer Martijn Peters - Co-founder en mede eigenaar van Blooker, Lab 111, Macy's, Café Schinkelhaven en Absolute Yoga

Martijn vertelt over de samenwerking met Marieke in een executive coachingstraject. Martijn zijn ondernemerschap wordt gekenmerkt door grensoverschrijdend denken en handelen. 

 

Ruud Sondag, voormalig CEO van de Van Gansewinkel Groep. 

De ervaring van Ruud is gebaseerd op ca. 10 jaar samengewerking op diverse organisatie & leiderschapsontwikkeltrajecten voor de Top 200 van de Van Gansewinkel Groep.

 

David Versteeg, COO/CFO van Private CFO Services.

David deelt zijn ervaringen naar aanleiding van Executive Coaching.

 

Harry Starren, voormalig CEO van de Baak.

Harry vertelt over meer dan 10 jaar samenwerking met Marieke als leidinggevende en mede professional.

 

Vragen van klanten

Vragen van klanten gaan over het begeleiden van strategiedagen; verbeteren van de externe oriëntatie en daardoor vernieuwen, innoveren; implementeren van de nieuwe strategie; het verbeteren van samenwerking tussen topmanagement en middenmanagement (opheffen van de silo’s / eilanden cultuur, keteninnovatie) & leiderschapsontwikkeling.

© GiessenCo 2015