Index Blogs 2017

 

Waarde Vol

Wat is de essentie van succes? Inspiratie voor deze blog is de lancering van het tweede fotoboek "de visser" van Gerard Wagemakers en de conferentie Meaning met sprekers als Kate Raworth & Margaret J. Wheatley

 

Kracht van Eigenheid

Blog naar aanleiding van een stuk in het FD over Bruna en de wederom prachtige ervaring bij van der Werff, Schiermonnikoog. Ik ben onder de indruk van dit bijzondere hotel. Knap hoe het blijft wat het is én met groot succes.

 

De Review Maatschappij 

In het begin vond ik het een mooi transparant en helpend instrument: klanten reviews. Met het toenemende succes van het middel bemerk ik steeds vaker dat het verworden is tot een schijnbare transparantie en dat de onafhankelijkheid ter discussie staat.

 

Loslaten Los Laten

Loslaten, het is net als authentiek zijn of in balans; het zijn 'algemeen geaccepteerde doelen of adviezen' waarvan we denken en verwachten dat ze helpen. Ik geloof er niet in en zie eerder dat ze de voortgang en de beweging belemmeren.

 

Management Waarde

Blog naar aanleiding van meerdere gesprekken en sessies met klanten, over de moeite van samen werken binnen en tussen teams en de rol van de leidinggevende: faciliteren van het 'echte' gesprek

© GiessenCo 2015