• 100% maatwerk door co-creatie en eigenaarschap bij de klant. Tekening door de Jongens van de Tekening

Aanpak GiessenCo 

De aanpak van GiessenCo valt het best te omschrijven als faciliteren van veranderingsproces en het vormgeven of uitrollen van de strategie door ontwikkeling van de organisatie en de teams. Een mix van training, consulting en coaching. Waarbij we streven naar eenvoud en helderheid, diepgang en een blijvend resultaat.

 

Realistisch vernieuwen

Om te komen tot oplossing voor de lange termijn kijken we naar het gehele systeem en de onderlinge afhankelijkheden. Het een kan vaak niet zonder het ander: wat is een nieuwe strategie zonder verandering in gedrag? Of een 'cultuurverandering' zonder kritisch te hebben gekeken naar de structuur? Verandering vraagt om het ter discussie stellen van de gevestigde ideeën en het zien, herkennen en doorbreken van gedragspatronen.

 

Verruimend perspectief

Kijken door een 'andere bril' brengt een verruimend perspectief, verrijkt het vraagstuk én de oplossing. We dagen onze klant uit te leren van klanten, medewerkers, kunstenaars, andere generaties en ervaringsdeskundigen uit andere branches. 

 

100% maatwerk

Samen met de klant gaan we op onderzoek naar de vraag en het antwoord. We leveren 100% maatwerk, geen vraag is hetzelfde.

 

Netwerk

GiessenCo werkt met een netwerk van ervaren professionals met een uitgebreide en jarenlange ervaring in executive leiderschapstrajecten, verander- en stratgietrajecten met blijvende impact op de organisatie.


Contact formulier© GiessenCo 2015