Dick Mol - Directeur Bestuurder woningcorporatie Domesta

We hebben met elkaar figuurlijk een mooie reis gehad, waarbij we elkaar beter begrijpen en waarderen, onze koers met Domesta klip en klaar geworden is en nieuwe ideeën ontstaan zijn. Ik kan andere bedrijven Marieke dan ook van harte aanbevelen! Volledige referentie

 

Martijn Boer - Manager Wonen Domesta

Ik heb dit als zeer inspirerend en succesvol ervaren. Marieke is in staat om samen met haar klant de scherpte en diepgang te bieden in de programma’s die nodig zijn om écht stappen te maken en de doelstelling te bereiken die vooraf is gedefinieerd.

 

Marieke doet dit door de plannen die ze maakt erg goed uit te denken en voor te bereiden. Haar kracht ligt daarnaast ook in haar eigen flexibiliteit; hiermee blijft ze verbonden met de groep en weet ze maximaal rendement te halen uit de sessies.

 

Marieke bedankt!

Mei 2013 Lees de volledige referentie

 

Bert Moormann - Hoofd Zorg- en wijkontwikkeling

Zo nu dan denk ik terug aan de sessies die ik meegemaakt heb. Ik heb dit als bijzonder leerzaam ervaren en ben er nog niet klaar mee. Je hebt me geprikkeld, en bewust gemaakt van een aantal aspecten van m’n persoonlijkheid, en, ook tijdens de sessies was ik erg verrast door jouw scherpte. Ik hoop dat we er nog eens een vervolg aan kunnen geven.

 

Januari 2014, circa een jaar na afronding van het traject

© GiessenCo 2015